húsok

Húsok, belsőségekKalóriaFehérjeSzénhidrátZsírRost
(100g v. lásd megjegyzés)(kJ / kcal)(g)(g)(g)(g)
Bárányhús812 / 19419,70,312,70
Bélszín1058 / 25227,30150
Borjúhús502 / 11019,50,34,50
Kacsa781 / 186190,4120
Csirke - Csirkecomb556 / 13220,90,55,20
Csirke - Csirkemell440 / 11024,70,510
Csirke - Csirkemáj525 / 1252033,70
Liba1590 / 380160,2350
Libamáj891 / 20322,10,540,20
Marhahús (hátszín)958 / 228160,6190
Marhalapocka596 / 142210,66,20
Marhamáj527 / 12620,93,63,10
Nyúlhús479 / 1122202,30
Pacal686 / 16415,9011,20
Pulyka785 / 18729070
Pulyka - Pulykamell (sovány)437 / 104174,21,60,5
Sertés - Sertéshús668 / 159210,48,10
Sertésmáj569 / 13619,52,55,30
Szarvashús - Vadhús630 / 1503002,60
Velő - Csontvelő3301 / 7866,7084,4-

Úgy gondolom, hogy a fogyáshoz négy pillérnek kell állnia

1. időkorlát: ahhoz hogy fogyjunk legalább 3-4 óránként enni kell, különben lelassul az anyagcsere

2. minőségi korlát: nem mindegy hogy mi kerül az asztalra - kalória - zsírszegény - szénhidrátszegény ételek kerüljenek az asztalra

3. mennyiségi korlát: együnk pici adagokat, mint mondjuk az öklünk, soha de soha ne lakjunk jól.

Ha ezek közül bármelyiket is megszegjük - akkor annak ellenére hogy a másik kettőt betartjuk - abban biztosak lehetünk, hogy egy grammot sem fogunk fogyni. A fogyás csak a három együttes betartásával valósul meg.

4. pillér: a mozgás ami nem feltétele a fogyásnak, de mindenkép előnyét szolgálja

 

Készíts ingyenes honlapot Webnode