felvágottak hústermékek

Felvágottak, húskészítményekKalóriaFehérjeSzénhidrátZsírRost
(100g v. lásd megjegyzés)(kJ / kcal)(g)(g)(g)(g)
Bacon (füstölt)2272 / 541371,441,80
Bacon (1 vékony szelet)113 / 271,80,072,10
Disznósajt1314 / 31014,50,228,30
Kolbász - Csabai kolbász1916 / 45819,80,341,90
Kolbász - Lecsókolbász1142 / 27316,30,322,90
Libamájpástétom1940 / 46211,44,743,80
Párizsi960 / 23014,90190
Sertésmájkrém928 / 22113,32170
Sonka - Csirkemell sonka557 / 13315,12,470
Sonka - Füstölt sonka512 / 122187,32,40
Sonka - Gépsonka637 / 15622,60,47,10
Sonka - Pulyka sonka529 / 12617,524,80,2
Sonka - Pulykamell sonka496 / 11819,61,53,80
Téliszalámi2159 / 51625,10,346,10
Turista felvágott1000 / 403280310
Vagdalthús872 / 21012714,80
Virsli967 / 23112,50,2200
Virsli - Baromfivirsli795 / 19018,8-130
Zala felvágott1016 / 24215,60,619,90

Úgy gondolom, hogy a fogyáshoz négy pillérnek kell állnia

1. időkorlát: ahhoz hogy fogyjunk legalább 3-4 óránként enni kell, különben lelassul az anyagcsere

2. minőségi korlát: nem mindegy hogy mi kerül az asztalra - kalória - zsírszegény - szénhidrátszegény ételek kerüljenek az asztalra

3. mennyiségi korlát: együnk pici adagokat, mint mondjuk az öklünk, soha de soha ne lakjunk jól.

Ha ezek közül bármelyiket is megszegjük - akkor annak ellenére hogy a másik kettőt betartjuk - abban biztosak lehetünk, hogy egy grammot sem fogunk fogyni. A fogyás csak a három együttes betartásával valósul meg.

4. pillér: a mozgás ami nem feltétele a fogyásnak, de mindenkép előnyét szolgálja